Ime

FAIR OF FURNITURE (UFI) & FAIR OF MACHINES AND TOOLS (UFI)

Kada
01-10-2024 - 06-10-2024
Gde
Beograd, Srbija

MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA, OPREME I UNUTRAŠNJE DEKORACIJE

Beogradski sajam nameštaja (član UFI-a) spada u sajamske manifestacije najvišeg profila u svojoj branši, na polju nameštaja i unutrašnje dekoracije, u regionu Jugoistočne Evrope. Paralelno sa Sajmom nameštaja, možete da vidite i pratite najsavremeniju  prateću industriju repro materijala i mašina za obradu drveta za industriju nameštaja.

Na Beogradskom sajmu nameštaja možete da osetite i najnovije trendove u dizajnu, prateći rad i izložbe najboljih Mladih balkanskih dizajnera.

 *   *   *

SAJAM MAŠINA I ALATA IZ OBLASTI DRVNE INDUSTRIJE

Doskorašnji segment sajma prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju sa širokom paletom ponude.

PREZENTACIJA

Podeli platformu:
Organizator
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 01-10-2024 06-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade FAIR OF FURNITURE (UFI) & FAIR OF MACHINES AND TOOLS (UFI) Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 104
  • Poljska 9
  • Nemačka 6
Ukupan broj učesnika: 143

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.