B2B

B2B poslovni portal namenjen je registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca pravnih aktivnih lica.

Registracija Vam omogućava 12 meseci besplatnu poromociju Vaše kompanije i kontakte sa ostalim registrovanim članovima.

Registraciji pristupate klikom na Registracija u gornjem desnom uglu ekrana. Neophodno je da ispravno i tačno popunite formular, nakon čega ćete dobiti email obaveštenje da verifikujete svoju registraciju.
Nakon verifikovanja registracije neophodno je sačekati odobrenje od strane naših administratora. Tek nakon odobrenja, o čemu ćete takođe biti obavešteni putem email obaveštenja, moguće je pristupiti svom profilu.
Profilu pristupate klikom na Prijava i unosom traženih podataka.
Pomoću pretrage (padajući meni sa desne strane Vašeg profila) odaberite Vama interesantne, potencijalne sagovornike sa kojima stupate u kontakt direktnim slanjem poruke (Pošalji poruku).


Napomna:

Beogradski sajam nije odgovoran za neodržavanje ugovorenih sastanaka
Beogradski sajam nije u mogućnosti da poslovnim posetiocima izda pozivno pismo, radi dobijanja vize za Srbiju.

Organizator
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 01-10-2024 06-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade FAIR OF FURNITURE (UFI) & FAIR OF MACHINES AND TOOLS (UFI) Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 104
  • Poljska 9
  • Nemačka 6
Ukupan broj učesnika: 143

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.